Benvinguts al bloc de l’HORA DEL PATI!

La comunitat educativa de l’Escola Puig d’Arques (famílies, mestres i alumnes) estem iniciant un procés de co-creació  participatiu de transformació del pati de l’escola. Conscients que el pati és un espai educatiu molt important, on els alumnes es relacionen i conflueixen de manera natural, hem engegat aquest projecte per millorar-lo aquest espai.

 

Com ho farem?

S’ha creat una comissió mixta formada per mestres i famílies amb diferents representants de l’equip directiu, dels mestres i de les famílies per la coordinació del projecte. La idea és fer un procés co-creatiu, on totes les persones relacionades amb l’escola hi puguin dir la seva, donant un paper rellevant als alumnes de l’escola.

Aquesta comisió

 

En una primera fase (6 de febrer-10 de març) els mestres donaran a conèixer el projecte al seu alumnat i començaran a treballar-hi. Paral·lelament, les famílies rebran informació una butlleta per fer la seva aportació i així poder recollir les propostes dels implicats en la nova construcció del pati de l’escola Puig d’Arques.

 

A continuació la comissió reunirà totes les propostes per poder fer una jornada participativa a l’escola i decidir plegats com volem que sigui el pati. A partir d’aquesta trobada, es concretarà el treball en funció del que es decideixi i es començarà el treball de co-creació. Entenem la co-creació com a un procés actiu i creatiu basat en la col·laboració entre totes les persones implicades i que genera un valor afegit: ofereix una pluralitat d’idees que acaba enriquint el projecte final.

 

Estem molt emocionats per veure l’evolució d’aquest projecte, que culminarà amb la transformació del pati i que de ben segur els nostres fills i filles gaudiran plenament.

 

Esperem la vostra col·laboració!

 

Us anirem informant…….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s